Hol regisztráljak domain címet ahol tárhely is van hozzá?
valami megbízható gyors kéne, és max 5000 Ft évente.
Először a newhostingot akartam de azt mondják nem jó.
Ha olyan nincs ami nekem megfelel bártan írjatok másfélét is ami jónak tűnik köszi :)
Tárhelypark?
Picit 5k fölött lesz az első év mondjuk, ha az 1000MB-os csomagot választod. (Mivel a domain 2 évre van a 2.-ban azt nem kell fizetni.)
A tárhelyparkkal volt már rossz tapasztalatom, de ha nem valami komoly oldal akkor az is megfelel.
Mostanában a [link] hallottam sok jót, de velük nekem még nincs tapasztalatom, de árban ez is an eked megfelelő kategória.
Érdekes, velemi mindig korrektek voltak és 24órán belül minden kérdésre válaszoltak.
Lehet ezt is meg lehetett volna velük tárgyalni.
Asszed nem próbáltam? De az volt a válasz hogy az oldalam túlságosan leterheli a szervereiket. Ebben az a vicc hogy elvileg az erőforrások korlátlanok, szóval átvágás ebből a szempontból, de mondom ameddig nem volt ez a probléma addig nem volt velük gond szóval kisebb látogatottságú oldalhoz ők is megteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!