Hogy tudok zenét feltölteni a youtuberól mindenkilapjára?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 18:04
1/3 anonim válasza:
Midnenkilapját nem ismerem, de azt tudom h kell youtube-ról zenét letölteni. aTube catcher a program neve.
Könnyű kezelni és gyors! sztem utána feltudod tölteni, vagy nem tudom hogy működik a midnenkilapja.... :S remélem azért tudtam segíteni
2/3 anonim válasza:
Menj fel a youtube-ra, válaszd ki a videót amit fel akarsz tölteni, indísd el a videót. Ott van melette URL alatta pedig, hogy Embed. Jelöld ki az "Embed" melleti részt, (Tudod változtatni, hogy hogy nézzen ki a videó, ott az embed után, ott van valami csavar féleség gomb, arra katt, lenyílik egy menü. Ott válaszd ki a neked tetszőt, színt/méretet! utána másold ki az embed kódot) Ha Kimásoltad, akkor menj fel a mlap-ra, és menj bele abba a menüpontba amelykbe szeretnéd a videót, aztán ott felül ahol kép beilesztés stb. van egy olyan, hogy forráskód, arra katt, és ott illeszd be, de úgy, hogy ne valami közé, hanem ügyelj arra, hogy az nem-e egy másik kódja. Mindenféleképp nyomj entert előtte. Ha beillesztetted akkor Mentés. Utána nézd meg "weblap megtekintése" és kicsit várni kell, míg betöltődik a videó. de ha jól csináltad akkor ott lesz. Remélem segítettem. Ha nem, akkor kérdezz nyugodtan. Mlap-on én már profi vagyok. Összesen 5 oldalam van ott:D xD
3/3 anonim válasza:
tubetilla progival letöltöd youtuberól a zenét, majd feltöltöd a mindenkilapjára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!