Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy viszonylag egyszerű...

Egy viszonylag egyszerű joomla-s webshop elkészítée kb mennyiibe kerülne? (domain, tárhely megvan)

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 16:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt meg tudjátok mondani, hogy melyik XAMPP, Joomla és VirtueMart verzió kompatibilis legstabilabban együtt?
2012. júl. 17. 13:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Joomla-ból mindig a legfrissebbet használd, de az már frissíti is magát (2.5-ös széria, mert az LTS). Virtuemart szintén, mivel a 2-es verzióba folyamatosan jelennek meg új funkciók is (azért nem tudtam, a friss 2-est használni amikor kiadták, egy munkához, mert alap dolgok nem voltak meg benne). Egyébként én már jobban preferálom a HikaShop-ot. Van free változata is, azt is használtam már kisebb shop-okhoz, de ha nagyobb kaliberű, akkor belekalkulálom az árba a business verzió 35 ezrét, elég sok kényelmi szolgáltatás van benne (slide-ok, egyedi mezők, jogosultsági szintek) ami hasznos.

Ne a XAMPP-odhoz akard igazítani a verziókat, gondolom nem otthonról fogod működtetni, a tárhelyeden meg teljesen más környezet is lehet, mint a XAMPP-ban. Én egyébként Virtualbox-ba dobtam egy Linux-ot, ugyan olyan környezettel, mint a szerveren van (bár alaphelyzetben a szerveren dolgozom, csak akkor kell, ha véletlen offline-ban vagyok valami miatt).

2012. júl. 17. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Na jó, itt "egyszerű" webshopról van szó, ahol erősen kétlem, hogy a beállítások 90%-át át kéne variálni.

Viszont ez utóbbi igaz, egy linuxon kellene tesztelni, mert ami megy XAMPPal nem biztos, hogy élseben is fog.

2012. júl. 17. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!