Nekem van egy blogom, és azt szeretném beállítani, hogy nem lehet másolni azaz lopásgátlót rátenni Bloggeren (. blogspot.com)?
<body oncontextmenu="return false;">
itt van egy kód hozzá, ez nem dob figyelmeztető ablakot, amit előttem is írtak azt kilehet kapcsolni a 2. felugrás után.
ez a kód ezt megkerüli, de mint ezt is írták már fent, nem ad tökéletes védelmet, és semmi más sem.
akár a böngésző beállítása alapján is kapcsolható, és forráskódból is kiolvasható továbbra is. így egy hozzá nemértő felhasználót lehet ezzel távol tartani a jobb klikk használatától.
továbbá ahogy írtam is ez csak a jobb klikk lehetőségét tiltja le a kijelölést nem. szóval a ctrl+c és ctrl+v megoldás még mindig szóba jöhet.
De ez értelmetlen! ctrl+s -el le tudod menteni...
Akk meg baxhatod a parancsot...
Am pedig a forráskódba kell beírni.
Miután a blogger.com forrásához nem férsz hozzá, ezért ezt a kódot nem tudod beilleszteni a forrásba.
Saját weboldalad forráskódjába betehetnéd, de a blogger.com nem a tied, csak a szolgáltatását használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!