Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » AZ ilyen, és ehez hasonló...

AZ ilyen, és ehez hasonló honlapokat milyen programmal csinálják?

Figyelt kérdés
[link] Me/napjainkban/? Ref=nf

2012. júl. 10. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Notepad++ és hasonlók.
2012. júl. 10. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
ahogy az előttem szóló is mondta a normális emberek úgy írják akik ilyenekkel foglalkoznak azok letöltenek egy cms rendszert testre szabják és az használják.
2012. júl. 10. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Tehát, kódot írnak...

Olyan szinten még nem vagyok.

Esetleg valami olyan megoldás, amit a programozni nem tudók is megvalósíthatnak?

2012. júl. 10. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi ezek szerint az előbb rosszul fogalmaztam szóval, mint írtam is valaki megírja, de általában letöltenek egy cms rendszert, az nem igényel túl nagy hozzáértést:) de így hirtelen nem is tudom milyen cms rendszer is az ilyen. kérdezd meg hátha tudja valaki. én drupal-ra tippelnék.
2012. júl. 10. 18:52
 5/7 Drone007 ***** válasza:

Tudod, ez olyan kérdés, mint amikor valaki megkérdezi egy szakácstól, hogy mondja már el hogyan lehet gyorsan olcsón és egyszerűen elkészíteni a Csülök Pékné módra nevű ételt, mert ő nem tud főzni, és ha bonyolult, akkor inkább valami ingyenes megoldásnak örülne.

Szerintem érted az iróniát :)

Szerencsédre a weblapokat olcsón le lehet gyártani, ha alábbhagysz az igényeidből, illetve hagyod, hogy a lehetőségek magukhoz igazítsák az igényeidet.

Én a Wordpress cms-ét ajánlanám neked, nagyon felhasználóbarát, teljesen ingyenes, és ha nem akarsz vele nagyon trükközni, akkor az ingyenes sablonok és pluginok révén egész használható oldalt tudsz faragni magadnak. Számottevő html/css/js tudást sem igényel.

2012. júl. 10. 18:58
 6/7 Pityeeesz ***** válasza:

Egy ilyen oldal elkészítésének a menete:

-rám írsz priviben, elmondod mi kell

-megcsinálom

-kifizeted

kb ennyi

2012. júl. 10. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha felteszel egy cms rendszert bloghoz pl WP ilyesmi oldalhoz Joomla és szépen testre lehet szabni kisebb tudással..
2012. júl. 12. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!