Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Xampp-al lehetséges egyáltalán...

Xampp-al lehetséges egyáltalán regisztrációs űrlapot készíteni?

Figyelt kérdés
Már kerestem mindenhol de sehol sem találtamerről írást.Esetleg tudna valaki küldeni egy linket ahol le van normálisan írva hogy miként lehetséges ez?
2012. júl. 3. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Xampp-pal nem lehetséges. HTML-lel és szerveroldali programozással pl. PHP-vel meg lehet oldani.

[link]

2012. júl. 3. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
A xampp egy virtuális php, mysql szervert tud biztosítani, amelyek segítségével lokálisan üzemelő oldaladhoz készíthetsz ilyen űrlapot.
2012. júl. 3. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:

ha nagyon egyszerű de nem túl jó megoldást akarsz akkor

[link]

ez emailre küldi

ha te akarod megírni akkor xampp szerveren nem tudod majd emailra küldeni mert nincs benne mail szerver, de txt-be tudod menteni

kell egy sima form amiben megadja az adatokat

pl:

<?php

$fajl = fopen("jelentkezesek/$nev.txt", "w+");

fputs ($fajl,

"Név: $_POST['nev']

Email : $_POST['email']

//stb...

");

?>

2012. júl. 4. 00:53
 4/6 anonim ***** válasza:

jah meg persze a legjobb a mysql-es letárolás, most ide nem írnék scriptet, guglizz,de nagyon egyszerű

(előző vagyok)

a xampp-nek van alap mysql-je is

2012. júl. 4. 00:55
 5/6 anonim ***** válasza:

"A xampp egy virtuális php, mysql szervert tud biztosítani, amelyek segítségével lokálisan üzemelő oldaladhoz készíthetsz ilyen űrlapot."

ööö... mitől virtuális?

Szerintem egy normális apache van benne. Vagy az apache is virtuális webszerver?

2012. júl. 4. 09:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönböm a válaszokat!
2012. júl. 4. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!