Segítene valaki?
Figyelt kérdés
szeretnék egy weboldalt ingyen azt szeretném kérdezni hogy milyen ilyen weblap szerkesztők vannak amikhez nem kell HTML tudás? a válaszokat előre is köszi2012. jún. 17. 11:59
2/14 A kérdező kommentje:
a weblap szerkesztést úgy értettem, hogy weblapot csinálni
de azért kössz
2012. jún. 17. 12:12
3/14 anonim válasza:
Frontpage-t ne. KompoZer, NVU, Dreamwawer, LibreOffice
4/14 anonim válasza:
Ezek a kulcssyavak nem illenek ide.
5/14 A kérdező kommentje:
és ezek ingyenesek? és hol tudom letölteni őket ingyen?
2012. jún. 17. 12:14
6/14 A kérdező kommentje:
miért? azért ezek a kulcsszavak mert vagy sims-es vagy fifás weboldalam lesz még nem tom
2012. jún. 17. 12:17
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Az itt elhangzottak jók.
Használhatsz valamilyen jó CMS-t, vagy valami grafikus editorral összerakhatsz valamit.
Egy tipp: NE használj véletlenül se ilyen online sz*rokat, mint az mlap, eoldal és társai. Páran azt mondnák, hogy próbálkozz, de ne tedd! (Ezek még webszemétnek is gyengék...)
9/14 anonim válasza:
menj föl, lapunk.hu, hupont.hu, mindenkilapja.hu, ezek erre vannak. és ingyenes.
10/14 A kérdező kommentje:
a lapunk.hu-n voltam tag eltörölték a weblapom és most nem enged regisztrálni a hupont.hu-s az nagyon gyenge a mindenkilapja.hu-s is gyenge ha tudsz még párat írsz
2012. jún. 19. 19:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!