Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kell mindenkilapján?

Hogyan kell mindenkilapján?

Figyelt kérdés

A mindenkilapja.hura szeretnék tenni cursort hogyan lehet a forráskodba kell beileszteni a kódot vagy mi?

Valaki letudja írni részletesen hogy kell?

Meg lenne mégegy kérdésem a honlapomon rajversenyt inditottam,de még nem indult senki pedig sok oldalon meghírdettem :S Hol tudnám még esetleg?

2009. júl. 3. 22:07
 1/5 A kérdező kommentje:

A cursort megtudtam csinálni :)

Viszont a másik dologban segítehtnéttek meg :)

2009. júl. 3. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
egyszerű,a verseny nem mindenkit hoz lázba
2009. júl. 4. 02:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyszerű,de mégse segítettél ezzel :S

Egyébként már ketten jelenkeztek még minimum három jelenkezző kéne aki tudja,hogy hol hirdessem az lécci SEGÍTSEN.SEGÍTSEN

2009. júl. 4. 09:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Hahó lécci valaki segítsen egyébként fejlécet is lehet rendelni már egyet rendeltek is ;) de nem tudom,hogy már hol hirdessem :S
2009. júl. 5. 12:16
 5/5 anonim válasza:
Egy olyan oldalon hírdessed, amin rengeteg az ember.pl:Visualchat,msn,csinálj plakátokat és ragd ki.xD Amúgy a rajverseny alatt rajzversenyt akartál írni?mert én indulnak, ha rajzverseny. milyen rajzokkal?
2010. júl. 1. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!