Egy bunkó teleírja trágár szavakkal a chatemet, hogyan "tartsam távol" a weboldalamtól?
Ma már harmadnapja ír éjjel, reggel, délben, délután, este, mindig minden trágár szót, és nem győzöm törölgetni.
Ha a chathez regisztráció kell, és pár napig úgy marad, akkor megunja, és visszaállíthatom normál módra a chatet? Vagy majd ha újra reg nélkül tud írogatni, akkor megint visszajön? :S
Nagyon unalmas, és ráadásul az én nevemben ír, egyszer, amikor nem voltam az oldalon egy nap, egy kedves ismerős rám is szólt, hogy hogy beszélek.. :((
Tud valaki segíteni?
Azt tőle kérdezd meg, hogy vissza fog-e menni, de szerintem igen.
Tiltsd ki az IP címét. Ha dinamikus, akkor egy IP cím tartományt.
:(
Azért köszönöm..
moderáld. vagy a g-portalnál nincsen olyan lehetőség hogy bizonyos szavakat ki sem ír?
állítsd regisztrációsra a chat lehetőségét, így gondolom már kilehet tiltani az illetőt. amúgy is célszerű ha csak regisztráció után lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!