Lehet olyat csinálni, hogy uw, vagy atw. -s ingyenes honlapra egy adatbázist is csinálni úgy hogy működjön is?
Az atw és az uw is ad adatbázist a tárhelyhez, tehát a válasz igen.
Csak a kapcsolódás adatait kell a php-ban beállítani és az adatbázisba fel kell tenni a megfelelő táblákat. (Ehhez szoktak adni netes felület egy phpmyadmin formájában.)
Köszönöm a választ :) Lenne még egy kérdésem, nekem xampp van a gépenem (mert ezelőtt drupallal próbálkoztam, de azzal olvastam, hogy nem lehet ingyenes weboldalra feltölteni) szóval ezzel az Xampp-vel megtudom oldani a dolgokat?
Elnézést, a sok kérdésért, de most csinálok ilyet először, és tudom, hogy nem könnyű, de van sok időm, és remélem, hogy utánaolvasás meg pár segítség kérés után megtudom oldani valahogy.
De a Drupalt is sok helyre fel lehet tenni, ingyenes tárakra is!
Hát, az XAMPP ugye lokálisan fut nálad, amit azon csináltál persze át lehet tenni bárhova.
"Annyira" nem jó ár, ennél olcsóbban is ki lehet fogni a domaint. :)
De a tárhely elég olcsó.
Bááár, olcsó húsnak híg a leve... Reméljük itt ez nem válik valóra.
Sok helyen a webtárhely botrányosan drága, én a tárhelyparkot használom. Elég jól működik, bár kis lassulások akadnak néha.
Bőven, még sok is lenne.
Egy nagyobb PHP-s oldal sem foglal többet pár MB-nál.
(Persze itt nem a kész portálmotorokra kell gondolni, azok elég sokat elpocsékolnak.)
Nem rossz ez sem, bár minimum a Startot kell venni annak, akik PHP-t és adatbázist akar. :)
Az meg úgy picit drága ahogy nézem hogy mi és mennyi van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!