Hogyan lehetne egy dinamikusan frissülő Excel táblázatot késziteni?
Figyelt kérdés
Tehát szeretnénk egy Excel táblázatot, 5 felhasználó közt úgy hogy ne kelljen mindig fel és le tölteni,hanem amit beleirunk az maradjon meg2012. jún. 3. 13:18
1/4 anonim válasza:
Itt nézz körül, szerintem itt mindent megtalálsz:
2/4 anonim válasza:
google doksiban egyszerűbb megcsinálni. Adsz hozzáférést az 5 embernek és frissíti mindenki maga után
3/4 Drone007 válasza:
Én is a google docs szolgáltatást javaslom, de ha már a weblapkészítés szekcióba írtál, gondolkodhatsz weboldalban is.
Készítetsz/készíttetsz egy adatbázison alapuló adatkezelő weboldalt beléptetőrendszerrel, ahol a megfelelő adatokat logolva lehet felvinni/módosítani stb. Ezeket exportálni lehet csv-ben, vagy kimutatásokat letölteni pdf-ben. És így áradásul nyomon követhető ki mit művelt, milyen adatokat módosított, adott hozzá, törölt stb...
Persze mindez nagyban függ attól milyen adatok kezelésére van szükség.
4/4 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam énis ilyen téren csak a host-olassal lenne egy kicsi probléma...de ez a google docs épp elég arra amire nekunk kell :)
2012. jún. 7. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!