Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ti meddig tanultátok a honlaps...

Ti meddig tanultátok a honlapszerkesztést? Ti suliban tanultátok vagy otthon?

Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szók akik igen profi szinten értenek hozzá, tehát nektek mennyi idő volt megtanulni? Illetve bonyolult volt nagyon? Szóval erre lennék kíváncsi, mert szeretnék én is erről tanulni, illetve ezt szeretném a szakmámnak tudni. Engem nagyon érdekel ez, és a matekkal sincs gondom (csak mert úgy tudom hogy valamennyire ez is kell hozzá). Számítástechnikai szakközép iskolába járok, de itt még nem tanulunk erről ennyire elmélyülten. Szeretnék elvégezni egy Fősulit/Egyetemet (informatikai szakon). Itthon már próbáltam elsajátítani a weblapszerkesztés fortélyait, de itt azért nem olyan könnyű, így hogy nincs aki elmagyarázza, megmutassa. És egyáltalán, keresett szakma ez a weblapszerkesztő (én úgy tudom hogy igen)? Versenyképes jövedelmet biztosít?

2012. jún. 1. 18:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Áh köszi, ezzel sokat segítettél! És irigyellek, mert te már túl vagy a nehezén, előttem meg még ott az a sok tanulás :D. De nem baj mert érdekel. Amúgy én se csak honlapokkal foglalkoznék a programozás is érdekel. Te esetleg tudnál ajánlani jó könyveket a témában?
2012. okt. 27. 12:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Én a HTML + CSS-t a Adobe Webdesign mesterképző DVDjéből tanultam.

A C#-ot egy sulis szakkörön tanultam meg a konzolos részét. Ott van a devportálon egy nagyon hasznos kis könyv, de sztem kezdőknek, anno nekem is kicsit "bonyi" volt.

2012. okt. 27. 16:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez: [link]
2012. okt. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!