Hogyan tudnek webet keszitteni konnyen?
Figyelt kérdés
Az osszes oldal amit lattam tul van komplikalva. Kerem valaki segitsen.2012. máj. 29. 18:54
1/5 anonim válasza:
Először megtanulsz helyesen írni, nem szeretik a látogatók az ilyesfajta írást...
Amúgy attól függ mire kell, vagy megcsinálod egy ingyenes honlap szerkesztővel, ez többnyire semmit nem ér, kettő
felraksz egy már kész webet vagy motort, pl SMF,Joomla stb..
Vagy megismered az alapokat, tanulgatsz, csinálsz saját oldalt, vagy jó pénzért megíratod programozókkal/profikkal
2/5 A kérdező kommentje:
Ekezetem nincs sajnos. Bocsi. Nekem egy egyszeru web kellene, ahova par ruhat meg cipot feltudok rakni es egy telefonszamot.
2012. máj. 29. 19:05
3/5 anonim válasza:
csinálok én neked egy oldalt, ha akarod,az egyik weblapomon,ide mindent fölpakolunk,aztán ha már megy egyedül neked is,akkor ezt letöröljük,
itt el is kezdtem :
Ruhák egyebek a címe
4/5 anonim válasza:
"ahova par ruhat meg cipot feltudok rakni es egy telefonszamot"
vatera, teszvesz, apród stb.
5/5 anonim válasza:
"ahova par ruhat meg cipot feltudok rakni es egy telefonszamot"
Szerintem te egy szekrényt keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!