Hogy lehet a FreeWeb-en honlapot kászíteni?
Figyelt kérdés
regisztráltam, azt az email-t kaptam hogy kész a honlapom, bejelentkeztem de egyáltalán nem értem: csak MySQL-en lehet weboldalt csinálni a FreeWeben? vagy lehet phpvel is?2009. jún. 29. 20:45
1/2 anonim válasza:
A FreeWeb-en is úgyanúgy kell honlapot csinálni, mint az atw-n, extra-n, stb... Szépen jegyzettömbben bekódolod az oldalt elmented index.html-nek vagy ha tudod a php-t akkor index.php-nek, és ftp-n feltöltöd. A freeweb oldalán gondolom valahol ha bejelentkezel ott megtudod nézni az ftp-kapcsolódási adatokat, és azzal rácsatlakozol a honlapodra ftp-n, és feltöltöd az oldalad.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a segítséged :)! tudod én még ebben eléggé kezdő vagyok és még nem szerkesztettem weboldalt, és a php-t is csak most tanulom
2009. júl. 10. 06:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!