Miért nem fut a Debian a virtuális gépemen?
A probléma a következő: Feltelepítettem a Debian 6.0.3-at VMware virtuális gépre (webszerver készítés céljából), de telepítés után, miután mindennel végzett, egyszerűen nem akar elindulni a Debian. Fekete képernyő és csak villog a kurzor. A gép adatai:
1,87 gb ram
Intel(R) Celeron(R) D CPU 220@1,20 GHz
32 bites windows XP
A Debian is 32 bites, amit szeretnék futtatni... Lehet hogy a CPU nem bírja a virtuális környezet futtatását? Várom a segítő válaszokat!
nincs videókártya. mivel azt a vmware adja. elsőnek egy alapot, utána majd a guest csomagja.
ugye nem grafikus változatot tettél fel amúgy? nem kell gnome meg semmi hasonló bigyó.
telepítsed újra, valszeg vmit elszúrtál.
én már évek óta debian VM-et használok fejlesztésre tesztre.
+1 remélem nem grafikus felülettel tetted fel!
Illetve én mondjuk VirtualBox-ot szoktak használni így Windows alatt. Kényelmes, egyszerű.
Amúgy meddig szoktál várni a töltésnél?
Mert lehet, hogy csak baromi lassú a rendszer.
Ugye 2 GB ram 1.2 GHz proci, amin Windows XP fut már terhel elég sokat + erre rájön a virtualizálás....
(Amit ha a proci nem támogat, akkor szoftveresen, ami még több erőforrás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!