Ucoz.hu Mit tud?
Figyelt kérdés
szeretnék egy ucoz.hu-s weblapot de nem tudom, hogy mit tud valaki leírná? ha nagyon sokat tud akkor lehet regisztrálok és leadom a linket addig is thans.2012. máj. 20. 17:56
1/4 anonim válasza:
Szinte mindent amire szükséged lehet:
-fórum
-apróhírdetések
-szavazás
-chat
stb.stb.stb.
2/4 A kérdező kommentje:
És lehet olyat, hogy mondjuk aki le akar tölteni az oldalrol annak regisztrálnia kell?
2012. máj. 20. 22:16
3/4 anonim válasza:
Lehet, de az ingyenes verzióban Unet regisztrációval lehet belépni az oldaladra. Azt jelenti, hogy aki regisztrált az minden ucozos oldalra be tud lépni. Ha saját felhasználókat akarsz azért fizetni kell.
4/4 anonim válasza:
Nagyon jó az ucoz.hu
Nagyon ajánlom neked, bár én a mindenkilapját jobban szeretem. Meg a bloglap.hu is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!