Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen blogot szerkeszteni?

Milyen blogot szerkeszteni?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam már azon,hogy készítek egy blogot,de nem tudom,milyen legyen a témája,és hogy egyáltalán meg éri-e...

Mire tapasztalatai vannak azoknak,akiknek van blog-juk,és milyen témában írnak?

2012. máj. 17. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Jelenleg ugyan nincs blogom, de korábban volt egy személyes jellegű Wordpress-en. Oda egyszerűen kiírtam azt, amit érdekesnek találtam, vagy kapcsolódott hozzám.

Megéri-e? Milyen szempontból? Hogy pénzt lehet-e keresni vele? Lehet, ha ügyes vagy. Népszerű blogra lehet hirdetéseket pakolni, amik aztán pénzt hoznak.

Vagy ha a jövőben esetleg olyan területen szeretnél elhelyezkedni, ami kapcsolódik az íráshoz, akkor egy szépen szerkesztett blog jó referencia lehet.

A témát meg neked kéne kitalálni, ha már egyszer a te blogod lenne. Szinte bármi lehet a téma, ha sikerül vele megfognod az embereket. Játék, főzés, természet fotók, hülye viccek, tanácsok, élet bölcsességek, a papír hajtogatás 1000 módja, ma ez történt velem, stb.

2012. máj. 17. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy személyes blognak ahol elsírod a nyomorod nem sok értelme van, ha esetleg valamilyen témában nagyon otthon vagy érdekel és értesz is hozzá arról lehet írogatni. Ha ügyesen csinálod még egy kis pénzt is lehet vele keresni.
2012. máj. 18. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Van 1 sport/egészséges életmód blogom ez hoz havi 150e -et hirdetésekből.. adózás után

Van 1 mp3s blogom youtube+amazonnal összeköttetéseben ez hoz 80e-et/hó.. adó után.

a 2vel napi szinten 3-5 órát foglalkozom. Hétvége szabad.

megéri? nekem meg.

2012. máj. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!