Milyen blogot szerkeszteni?
Gondolkodtam már azon,hogy készítek egy blogot,de nem tudom,milyen legyen a témája,és hogy egyáltalán meg éri-e...
Mire tapasztalatai vannak azoknak,akiknek van blog-juk,és milyen témában írnak?
Jelenleg ugyan nincs blogom, de korábban volt egy személyes jellegű Wordpress-en. Oda egyszerűen kiírtam azt, amit érdekesnek találtam, vagy kapcsolódott hozzám.
Megéri-e? Milyen szempontból? Hogy pénzt lehet-e keresni vele? Lehet, ha ügyes vagy. Népszerű blogra lehet hirdetéseket pakolni, amik aztán pénzt hoznak.
Vagy ha a jövőben esetleg olyan területen szeretnél elhelyezkedni, ami kapcsolódik az íráshoz, akkor egy szépen szerkesztett blog jó referencia lehet.
A témát meg neked kéne kitalálni, ha már egyszer a te blogod lenne. Szinte bármi lehet a téma, ha sikerül vele megfognod az embereket. Játék, főzés, természet fotók, hülye viccek, tanácsok, élet bölcsességek, a papír hajtogatás 1000 módja, ma ez történt velem, stb.
Van 1 sport/egészséges életmód blogom ez hoz havi 150e -et hirdetésekből.. adózás után
Van 1 mp3s blogom youtube+amazonnal összeköttetéseben ez hoz 80e-et/hó.. adó után.
a 2vel napi szinten 3-5 órát foglalkozom. Hétvége szabad.
megéri? nekem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!