Lio5 kérdése:
Hogyan lehet egy torrent oldalt elkészíteni?
Figyelt kérdés
Már próbáltam olyan embert keresni aki weblapokat készít, de senki nem igazán akarta belevágni a fejszéjét.
Valaki vmi ötlet? Vagy valaki aki elvállalná?
2012. máj. 15. 09:07
1/14 anonim válasza:
Egy szerver üzemeltetése állandó programozói támogatást igényel, nem elég csak elkészíteni. Nem beszélve a jogi háttérről, nem sok jelentkezőt találsz erre szvsz. XD
2/14 Csiß válasza:
Torrent oldalnál jogi háttér? haha..
3/14 anonim válasza:
Óvatosan próbáltam fogalmazni, hogy full illegális az egészXD
4/14 anonim válasza:
Ha ezt így kérdezned kell, szerintem felesleges erőltetni a dolgot. Főleg idehaza.
Így is van 31 torrent oldal, ahol a TOP5 oldal 70-200 ezer közötti felhasználóval rendelkezik.
Most te összetákolsz egy torrent, szerinted milyen esélyekkel fog indulni? Mi pluszt tudna nyújtani a már meglévőekhez képest?
5/14 Csiß válasza:
Csak az illegális ha pénzt keresel vele.(emeltdíjas sms regisztráció,fizetős tagság,stb..).Mivel nem közvetlenül az oldalon tárolod az illegális tartalmat,így nem tudnak mit kezdeni a torrent oldalakkal.
6/14 anonim válasza:
Mi másért csinálnád, ha nem akarsz vele pénzt keresni, pusztán emberbaráti szeretetből?:D
7/14 anonim válasza:
Kell egy script+be kell állítani azt kész. Enji.
8/14 A kérdező kommentje:
csupán, mert szeretnék egy saját torrent oldalt. És igen van olyan ember még a világon, aki mondjuk másoknak szeretne szivességet tenni.
Én is ugyanúgy maximálisan hálás voltam/vagyok a torrent oldalaknak...
2012. máj. 15. 11:40
9/14 anonim válasza:
Nagyobb szívességet teszel, ha seedelsz, van elég oldal már,:)
10/14 anonim válasza:
egy torrent oldal nem illegális mindaddig ameddig nem illegális tartalmakat oszt meg rajta, de onnantól is nehézkes a felelősségre vonás, mivel a szerveren semmilyen illegális cucc nincs tárolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!