Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nvu kompozer:hogyan kell?

Nvu kompozer:hogyan kell?

Figyelt kérdés

Itt egy kép szerintem így érhetőbb mire gondolok

[link]

2012. máj. 11. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ott rakod be szövegként, kiemeled és rámész a hivatkozás fülre és hozzárendelsz.
2012. máj. 11. 22:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ott rakom be szövegként így nem tudom kiemelni...a szöveget a kép szerkesztésekor raktam oda
2012. máj. 11. 22:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez esetben a képet fel kell darabolnod legalább úgy, hogy a gombok önálló képként szerepeljenek, így amikor a képhez hivatkozást hozol létre, akkor csak arra a kis részre lesz érvényes, nem a teljes egészre.

Vagy pedig szöveg nélkül hozod létre a képet, és egy átlátszó táblázatban adod meg Kompozeren belül a szöveget, és ahhoz a hivatkozást. Ez talán könnyebb, és ugyanúgy formázható.

2012. máj. 11. 22:39
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi így megtudtam oldani :)
2012. máj. 11. 22:48
 5/7 A kérdező kommentje:
és még egy kérdés ha kész a weblap meglehet úgy csinálni,hogy a html kódját egyszerűen bemásolom pl.:mlapnál a forráskódba?
2012. máj. 11. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem láttam még olyan mlap-ot, amin ilyen szintű módosítást el lehetett volna végezni. Az ilyen sablon alapú oldalak eléggé le vannak szabályozva. De ha már te csinálod, akkor nehogy már egy ilyen sokadik rangú helyre rakd fel, amit senki sem látogatna (ha meglátják hogy mlap, egyből felejtős, mert az ilyen "gagyi").

Egy ingyen tárhelyre fel tudod tölteni FTP-n keresztül, és azt szabadon szerkesztheted, reklám sincs annyi, például atw.hu táron.

2012. máj. 11. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:

ok,köszi.

Ezzel most azt hiszem,hogy kiteljesedett weblap készítési tudásom :)

2012. máj. 11. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!