HTML oldalamat hogyan védjem?
Sziasztok.
Egyszerű kérdés.
Mikor kész a webem elem megtekintésben meglehet látni a felhasználónevem az ultaweb-hez.
Nah most én régebben azt olvastam hogy:Az esetek nagy részében a nagyon kezdő weboldalak kiírják a felhasználónevet elem megtekintésben,és ha ez már megvan akkor már könnyebb dolgunk van az oldal módosításában feltörésében."
Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni hogy ne lehessen megtekinteni?
Másik kérdés.
Le tudom tiltani hogy ne lehessen a weboldalam kódsorát másolni?
Utolsó előtti kérdés :D
Van olyan weboldal ahol <div class="art-article">...</div>
Hogyan lehet megoldani hogy ki ...-ozza?
Utolsó kérdés.
Van a "<div" szócska. Azt tudom róla hogy a szöveg tagolására jó. De nem értem hogy mire?? :DDD Nem ugyan az lenne ha <br>-t írnék?
Bocsi a sok kérdésért csak kezdő vagyok.:( :)
attól még, hogy tudják a felhasználónevedet, a jelszavadat még mindig ki kellene találni
egyszerűen állíts be egy hosszú jelszót, minél több fajta karakterrel (ékezet, speciális karakter, stb.)
vagy válassz egy másik tárhelyszolgáltatót
<div>szöveg</div> --> alapvetően ez a "szöveg" után ír egy sortörést, úgy mint a:
szöveg <br>
a különbség, hogy mivel a szöveg a div és a div-et lezáró tag között van, ez által a div-ben lévő szöveg stílusát, megjelenítését egyszerűbben, egyszerre meg lehet határozni
Köszi,értem.:)
És hogy tudom úgy megcsinálni hogy ne lehessen másolni??
röviden: sehogy
bővebben kifejtve: vannak módszerek, amivel megnehezítheted a másolást (konkrétan: ki kelljen kapcsolni a javascript futtatási lehetőséget, vagy meg kelljen nézni az oldalad forráskódját)
Értem.
<div class="art-article">...</div> Ezt hogy lehet megcsinálni hogy ki ...ozza?
Kedves #7!
Megnézhetem a honlapodat? :)))))
Előre is köszi :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!