Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML oldalamat hogyan védjem?

HTML oldalamat hogyan védjem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egyszerű kérdés.

Mikor kész a webem elem megtekintésben meglehet látni a felhasználónevem az ultaweb-hez.

Nah most én régebben azt olvastam hogy:Az esetek nagy részében a nagyon kezdő weboldalak kiírják a felhasználónevet elem megtekintésben,és ha ez már megvan akkor már könnyebb dolgunk van az oldal módosításában feltörésében."

Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni hogy ne lehessen megtekinteni?

Másik kérdés.

Le tudom tiltani hogy ne lehessen a weboldalam kódsorát másolni?

Utolsó előtti kérdés :D

Van olyan weboldal ahol <div class="art-article">...</div>

Hogyan lehet megoldani hogy ki ...-ozza?

Utolsó kérdés.

Van a "<div" szócska. Azt tudom róla hogy a szöveg tagolására jó. De nem értem hogy mire?? :DDD Nem ugyan az lenne ha <br>-t írnék?

Bocsi a sok kérdésért csak kezdő vagyok.:( :)

2012. máj. 11. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:

attól még, hogy tudják a felhasználónevedet, a jelszavadat még mindig ki kellene találni

egyszerűen állíts be egy hosszú jelszót, minél több fajta karakterrel (ékezet, speciális karakter, stb.)

vagy válassz egy másik tárhelyszolgáltatót

<div>szöveg</div> --> alapvetően ez a "szöveg" után ír egy sortörést, úgy mint a:

szöveg <br>

a különbség, hogy mivel a szöveg a div és a div-et lezáró tag között van, ez által a div-ben lévő szöveg stílusát, megjelenítését egyszerűbben, egyszerre meg lehet határozni

2012. máj. 11. 17:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi,értem.:)

És hogy tudom úgy megcsinálni hogy ne lehessen másolni??

2012. máj. 12. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:

röviden: sehogy

bővebben kifejtve: vannak módszerek, amivel megnehezítheted a másolást (konkrétan: ki kelljen kapcsolni a javascript futtatási lehetőséget, vagy meg kelljen nézni az oldalad forráskódját)

2012. máj. 12. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Az összes létező böngésző 99%-a tartalmazza a "FORRÁSKÓD" lehetőséget, annak elrejtését nem fogod tudni kivitelezni, max. egy jobb klikk tiltó beállítással megnehezítheted a megjelenítést, de, a böngésző menüjében akkor is elérhető marad.
2012. máj. 13. 07:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Értem.

<div class="art-article">...</div> Ezt hogy lehet megcsinálni hogy ki ...ozza?

2012. máj. 13. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:
sehogy, nem tudsz semmit ki pontpontpont-ozni
2012. máj. 13. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
a forráskód az én oldalamon el van tüntetve: a kód le van kódolva, és (persze ha megvan a fordító is) akkor a böngésző érti, de a user nem képes értelmes kódot látni
2012. máj. 22. 22:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem. ÉS ez hogyan oldható meg?? :D :)
2012. máj. 23. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves #7!

Megnézhetem a honlapodat? :)))))

Előre is köszi :)))))))))

2012. máj. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!