Színt a linknek G-Portálon?
Figyelt kérdés
Van egy G-Portálos honlapom (tudom, hogy másoknak ez tök sz*r, de nekem tetszik;)), és létrehoztam néhány linket az oldalakon. Arra lennék kíváncsi, hogyan tudnám a színét megváltoztatni?
<span style="color:#00ff00;"><u><strong><a href="/gyakorikerdesek.hu">PÉLDA</a></strong></u></span><span style="color:#00ff00;">
Ez így nem működik, továbbra is ugyanolyan színű marad. Milyen kódot használjak?
2012. máj. 9. 14:50
1/2 anonim válasza:
A szöveget kell formáznod, nem a link-et, tehát, helyesen:
<a href="http://gyakorikerdesek.hu"><font face="Arial" color="#00FF00" size="2">Példa</font></a>
Értelem szerűen a betűk típusát/színét/méretét a face/color/size módosításával eszközölheted.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2012. máj. 13. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!