Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet HTML ben megoldani?

Hogyan lehet HTML ben megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan oldható meg hogy minden maradjon meg csak az írás változzon? Szóval.Rákattintok a menüre és a háttérszín a menüpontok minden megmarad kivétel a tartalom.

Pl:

[link]

2012. máj. 6. 21:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az említett honlap kb hány MB?
2012. máj. 6. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha a hivatkozás egy olyan lapra visz, ami teljesen azonos, kivéve az "írást".
2012. máj. 6. 21:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mindent átmásolni csak az írást nem?
2012. máj. 6. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 6. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez az egyszerűbb, de javascripttel megoldható amit te akarsz, nem is olyan nehéz.

Használd a jQuery libet.

[link]

Annak is pedig az ajax-os load-ját: [link]

2012. máj. 7. 00:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy Jquery vagy egyéb JavaScript-es megoldás szerintem ez esetben csak összezavarná a kérdezőt, ha még most tanulja a HTML-ben a link-elést, akkor a JS-t még hagyjuk későbbre..
2012. máj. 7. 01:21
 7/11 anonim ***** válasza:
jah szerintem is a javascript ez esetben maximum összezavarásra jó. simán átmásolod a kódot, kivéve a taltalmat, oda beírod ami kell. Ilyen egyszerű.
2012. máj. 7. 09:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Kösuzönöm!! :)
2012. máj. 7. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a kezdőlapod 1.html, az első menü a 2.html-re mutat, annyi a dolgod, hogy az 1.html-t 2.html néven is elmented, aztán a 2.html-ben szerkeszted a szöveg részt, minden mást meghagysz.
2012. máj. 8. 08:59
 10/11 lazarp ***** válasza:

Rákerestem az oldalamra és itt is hivatkoztak rá :). Köszi az ingyenreklámot!

Én egy kicsit kompliklátabban csináltam, mivel gyakran a menük is változnak egy gombnyomásra minden oldalon. A lényeg, hogy egyforma lapokat készítsetek és csak a tartalmakat változtassátok meg. Ctrl + c, Ctrl + V!

Egy másik egyszerű megoldás, és tényleg könnyű a Framek használata. Keressetek bátran a www.lazar.hostzi.com oldalon!

2012. aug. 11. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!