Ha többször is vírust küldtek a portálomon lévő chatre mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Már többször előfordult, és az illető már több embernek is feltörte az oldalát. Esetleg nincsen valami netrendőrség vagy hasonló akik tudnának nekem ebben segíteni.2009. jún. 23. 12:45
1/2 anonim válasza:
Netrendőrségről nemtudok, amit tehetsz, az hogy ha linket küldtek nehogy rálépj, és ha tudod gyorsan töröld azokat az üzeneteket, vagy mégjobb ha az egész chat-et. Nekem régen a CuteNews hírírómra szálltak rá a vírusok, mindig küldözgették magukat, de én mindig letöröltem őket azonnal, és hát azóta se lett vírusos a gépem, és nem törték fel az oldalam.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2009. jún. 27. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!