Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen laptopot ajánlotok a...

Milyen laptopot ajánlotok a munkához?

Figyelt kérdés
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy a leendő munkámhoz, milyen hardver igényű laptopot ajánlotok? Ha minden jól megy akkor webmester, webdesigner leszek! Ahhoz, hogy otthon a saját laptopomon zökkenőmentesen dolgozhassak milyen hardver mennyiséget ajánlotok? (értem ez úgy, hogy mennyi: RAM, Processzor, HDD stb.) A válaszotokat előre is köszönöm!

2012. ápr. 24. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mivel árat nem igazán irtál, igy nehéz behatárolni, valamint nem tudom egy webmester/webdesigner mivel/milyen programokkal dolgozik.

Egy szerintem alap laptop erősen javallott ennek kb. 140 ezer az ára.

i3-as CPU 2,3 Ghz

500 Gb HDD

4 GB RAM (minimum)

videókártya attól függ kell-e neked de egy 6470-es Radeon nem árt ha van.

Asus X54H sorozatú laptopjai nagyon jók, és és 140-ért igazán tisztességes hardvert kapsz.

2012. ápr. 24. 19:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! A legtöbb webszerkesztő nem igényel sok memóriát és a procit is elég gyéren használja. Joomla pl, alig eszi a vasat. :-) Mindemellett ajánlanék azért egy két magos procit és 2-4 gb ramot, hdd 320 - 500 gb. Ez az én véleményem. Én is ezzel foglalkozom és egy ASUS A54HR notim van. Gond nélkül csinálok vele bármit. Photoshop, webszerkesztő, stb.
2012. ápr. 24. 19:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Megnyugtattál, mert az általad említett rendszerkövetelmény megvan nekem. Ez a laptopom: Asus x53sd-sx178v Csak attól tartottam, hogy nem lesz elég a tudása, megnézed, hogy mi a véleményed róla? Vidókártya? Stb? Köszi!
2012. ápr. 24. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát ha a kérdés kiírása helyett raktál volna egy Adobe Suite-ot, akkor rögtön kiderült volna mi az ábra:D
2012. ápr. 24. 19:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értem az utolsó válaszát :D Tudtommal az egy program.
2012. ápr. 24. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Tökéletes hozzá, sőt :-) még sok is :-)
2012. ápr. 24. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdeznék valamit, ha nem bánod... cégnek dolgozol webmesterként vagy magadnak csak otthon?
2012. ápr. 24. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Mivel valószínűleg a fotóbolt meg a fireworks fogja leginkább enni a gépet, ezért azokkal pl le tudod tesztelni a laptopon. Egyébként egy monitort még vehetnél hozzá, lehetőleg nagyot meg színhűt.
2012. ápr. 24. 19:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó! :)
 10/12 anonim ***** válasza:
és aki még egyszer azt mondja, hogy "webmester" azt megharapom :D
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!