Most próbálkoztam először blogírással könyvekről, pontosabban inkább vöröspöttyös könyvekről alkotok véleményt. Lágyszi megnéznétek, és alkotnátok róla véleményt?
Látom, már nem hiányzik annyi vessző (1-2 még mindig. :P), De ne felejts el szóközt tenni a vessző után/vagy elé.
A mondatalkotásban nem tudok segíteni, szoktam írni, de nem vagyok irodalomtanár. Esetleg Tisza Kata írásaiból lehetne tanulni. Túlságosan konyhanyelven fogalmazol, esetleg miútán leírtad, olvasd át többször, vagy előre leírhatod, javítgatod, és a kész kritikát tedd fel!
De a 13 okom volt című könyvet lehet, hogy elolvasom, jól hangzik, amit írtál róla. Ha elektronikus formában is jó lenne egy-egy ilyen könyv, szólj, talán tudok segíteni keresni, de nem ígérem.
Ezt most találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__2047101-m..
Izlések és pofonok... "Hatásvadászabb, mint Coelho." Azért itt majdnem besírtam. Dehát nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!