Weblapra lehet ilyet? És ha igen hogy? Többi lent.
eljutottam arra a szintre ezen az oldalon, hogy egyszerűbb megírni a megoldást, mint elmagyarázni a kérdezőnek, mit is kéne csinálni...
Ennél trágyább kód most nem jutott eszembe, tessék:
ezt elmented egy "valami.php" fájlba és pont mellé létrehozol egy fajl.txt-t..
<html>
<head>
<meta name="Author" content="heimdall" />
<title>cím</title>
</head>
<body>
<div id="container">
<form method="post" action="">
<div id="name"><label>Egyik mező:</label></div>
<div class="textbox">
<input type="text" name="egy" value="" />
</div>
<div id="uzenet">
<label>Másik mező: </label>
</div>
<div class="textbox">
<textarea rows="5" cols="14" name="ketto" value="" ></textarea>
</div>
<div id="button"><input type="submit" value="Mehet!" />
</div>
</form>
</div>
<?php
if (isset($_POST['egy']) && isset($_POST['ketto']) ) {
$ujadatok = $_POST['egy'].'|'.$_POST['ketto'].'Ł';
$f = fopen("fajl.txt", 'a');
fputs($f, $ujadatok);
fclose ($f);
}
?>
</body>
</html>
Süsü: :D:D:D:D há'mértne?
kérdező: igen, én írtam, volt vagy 1,5perc, egyébként szívesen, meg minden, de ezért remélem tudod, hogy hosszútávon nem leszel sikeres weblap-készítő, ha: a.) nem tudod, hogy mi hogy van b.) ami rosszabb, nem is érdekel.
javaslom, ismerkedj meg valamelyik cms rendszerrel, mert szerver-prog ismeretek nélkül elég nehézkes lesz másképp honlapot üzemeltetned, ami meg is felel a kívánalmaidnak.
ezt jótanácsnak szántam, hallgass rám.
na erről beszéltem....
"simán a gépen" nem lehet php-fájlt futtatni. csak úgy, ha telepítesz egy offline serveroldali klienst...
szóval vagy kiguglizod, hogy "wamp server letöltés", vagy inkább tedd fel egy tárhelyre.
u.i.: nézd; hozzátettem 10sort = ki is írom a fájl tartalmát, és kész a vendégkönyv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!