Hogyan tudom ezt megcsinálni a blogomban?
3 oszlopos blogom van és a középső oszlopot, a post oszlopot szeretném lejjebb vinni. Html kódban ugye ez a main-wrapper tudtommal. Az a problémám, hogy ha ezt lejjebb viszem a másik két oszlop is megy vele, azt meg nem szeretném. Tehát az a kérdésem, hogy hogy tudom azt beállítani, hogy csak a középső oszlop kerüljön lejjebb, a 2 oldalt található viszont ne?
Köszönöm!
igazából létre kell hozni egy két soros 3 oszlopos táblázatot, és az első oszlop 2 celláját és a 3. oszlop 2 celláját egyesíteni kell. htmlbe ez így néz ki:
<table border=1 width=100% height=100%>
<tr>
<td rowspan=2>s
<td height=25%>d
<td rowspan=2>f
<tr>
<td height=75%>e
</table>
itt most mindegyik cellába van egy betű. a középső cella a "d" és az "e", ami negyed - háromnegyed részre osztja a középső cellákat (tulajdonképpen a rowspan parancs egyesíti függőlegesen a cellát)
nem nagyon tudom h milyen a blogod felülete, de ezt az "elméletet" kell "átültetni"...
ha kell segítség írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!