Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen a megjelenése ennek?

Milyen a megjelenése ennek?

Figyelt kérdés

[link]

őszinte véleményeket szeretnék. Szín, megjelenés stb.

2012. ápr. 5. 23:50
 1/8 anonim válasza:
Összességében tetszik, viszont a háttérszín szerintem nagyon sötét.
2012. ápr. 5. 23:58
 2/8 anonim válasza:
A feliratok és a háttér kontrasztja lehetne kevésbé szemkápráztató. Az én szemem picit bántja, de az összhatás jó.
2012. ápr. 6. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Az előzővel egyetértek, de nekem inkább azzal van bajom, hogy értelmetlenek a mondatok. Sajnos itt nem tudok kiemelni, vagy aláhúzni, de olvasd át őket! A betűtípus egy kicsit nehezen olvasható, de meg lehet szokni!

"A masszázs az egyik legősibb és talán legkellemesebb módja a természetes gyógymódok adta lehetőségek közül egészségünk megóvása, helyreállítása érdekében." (?)

"Ezt gyógymasszőr, természetgyógyász reflexológusként és számos tradicionális masszázsterápia megismerése és alkalmazása, hosszú évek szakmai képzése és tapasztalataim igazolják." (Szerintem ez a mondat értelmetlen.)

"A helyesen megválasztott masszázs és terápia fontossága új utat nyitott számomra és főként vendégeim részére a MASSZÁZS újraértelmezésében és lehetőségeiben, mely út vezethet a gyógyuláshoz." (Inkább: ...a gyógyuláshoz vezethet.)

2012. ápr. 6. 00:37
 4/8 anonim ***** válasza:
a szöveg mögött legyen háttér. amúgy király
2012. ápr. 6. 02:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Homogénebb hátteret, és a szövegekhez szembarátabb betűtípust.
2012. ápr. 6. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként a html struktúrától kivert a víz.
2012. ápr. 6. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Shit.

Ez meg mi a sz@r? Mit akarsz te ezzel kezdeni? Remélem nem hagyod kint sokáig.

-A menügombok egyszerűen borzalmasak. Ilyen forma, és kontraszt már 2003-ban is elavult és ronda volt.

-NAGYON rossz betűtípus. Meg lehet szokni. Pár év alatt.

-Semmi content-bg. Az a fátyol csak ront a helyzeten.

-A tagolás szörnyű. A térközök más méretűek ugyanazon tartalomszakasznál, az oldalsávokat csak összedobáltad.

-A kivágások túl élesek, semmi lágyítás nincs rajtuk. Ha már maga a kivágás nem megy, legalább egy kis effekt (legjobb hozzá a photoshop "outer glow"-ja) kerüljön rá!

-Az oldalsáv tagoló "csíkjai" (információ, masszázs, stressz-kezelés, egyiptom-csodája felirat) túl rosszak. Ezt nem lehet kifejteni. Akkor még egész jó lenne, ha nem olyan élesen váltana.

-Az oldalsáv "menü"-je sem a legjobb. Ha mindenképp sima aláhúzást akarsz, nem vagy hajlandó egy light-osabb gombfajtát, akkor legalább fordítsd meg az effektust, és akkor legyen aláhúzás, ha rámegy az ember, vagy az aláhúzás eltűnése helyett elszíneződés legyen.

-A fejléc kisebb továbbalakítással egész tetszetős lehetne.

-A színválasztásod nem rossz, csak változtass a betűk színén, ne legyen ilyen élénksárga és jó lesz. A masszázshoz, relax-hoz tetszetős a barna, sárga szín, mert olyan nyugodtak.

Ha elég sokat dolgozol rajta(jóóóóó sokat!!!), akkor jó kis weboldal lehet.

2012. ápr. 6. 19:17
 8/8 anonim válasza:
Igaz hogy már egy régen feltett kérdésről van szó,de most találva rá és a válaszokra muszáj válaszolnom,vagy legalább is hozzászólnom. Szóval,komoly egészségügyi problémával szenvedtem, így kerültem kapcsolatba a Ram gyógymóddal.Itt a kezeléseken olyan hozzáállást, tőrödést,és nem utolsó sorban hozzáértést tapasztaltam meg mely számomra ezidáig ismeretlen volt és mellesleg komoly eredménnyel párosult.Úgy,hogy javasolnám a kérdés azon átfogalmazását a feltevőnek,hogy mi a vélemény e gyógymód erdményességéről esetleges tapasztalatokról.
2012. máj. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!