Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vélemény a weblapról?

Vélemény a weblapról?

Figyelt kérdés

Pár barátom készített egy honlapot és szeretném, ha megnéznétek és persze írnátok róla pár sort. Ahogy én látom még nincs teljesen kész.

Link: [link]

Előre is köszönöm!

2012. ápr. 3. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Lerí róla hogy webpluszban írták azzal meg kb. 2-3 óra egy html fájl szóval az egész max. 2 hét lehetett ha valaki egyedül csinálták. amúgy meg többnyire igényes munka.
2012. ápr. 3. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz.
2012. ápr. 3. 17:09
 3/8 esc-hungary válasza:
Valaki tudna ötleteket, javítandó hibákat említeni?
2012. ápr. 3. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
egy csomóm EV-s ország hiányzik pl.: Svájc is, meg Amerika
2012. ápr. 7. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:
de ez a "pár barátom" szöveg miért menő? mindenki látja hogy a tiéd, és úgysem tudják ki vagy
2012. ápr. 7. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
előző: amerika nem ország
2012. ápr. 7. 20:08
 7/8 anonim válasza:
Tetszik. Tetszik, az is, hogy ennyit kihoztatok ebből a semmit nem érő szenny gportálból (én tudom, mennyit ér, régen ott volt oldalam), egyébként ha értenek hozzá, amit gondolok, mivel a kinézet igényes, nyithatnának egy másik oldalt, egy tárhelyen, és otthagynák ezt a weboldalszerkesztő izét. Én is ezt csináltam. Tetszik a menüpontok megoldása, meg a slideshow, ötletes. Nagyon tetszik, hogy a láblécben linkelve lettek a fontosabb oldalak. Viszont, ami hiba: nincs feltüntetve a híreknél a dátum. Így honnan tudhatnám, hogy nem egy éves, hírt olvasok?
2012. ápr. 9. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem elég jó, igényes munka.
2012. ápr. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!