Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ezt hogyan lehetne megoldani...

Ezt hogyan lehetne megoldani CSS-ben?

Figyelt kérdés
Van egy menüm, és ha fölé mozgok egérrel akkor lenyílik egy másik div, ilyen Jquery-s cucc (slideToggle). De ez az egész lejjebb tolja a többi divet ami alatta van. Hogyan lehetne megoldani hogy ne tolja lejjebb?

2012. márc. 31. 19:08
 1/4 anonim válasza:
Ez így elég sovány, tudnál mutatni valamit, amit meg is lehet valahol nézni?
2012. ápr. 1. 00:52
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

itt láthatod. Csak vidd az egeret a menüre, és minden lejjebb tolódik.

2012. ápr. 1. 07:06
 3/4 anonim válasza:

Üdv, én így tudtam megoldani a dolgot.

CSS ezekkel a sorokkal kiegészítve:

#menu{

position: relative;

height: 42px;

}

#menu li{

position: absolute;

}

HTML - minden li kézzel eltolva X pixelnyivel: <li style="left: 0;"></li> <li style="left: 222px;"></li> <li style="left: 444px;"></li> <li style="left: 666px; border-right-style: none; border-right-width: initial; border-right-color: initial; "></li>

És egy észrevétel; nem ajánlom a table-es szerkezetet, nem kezeli a position-t, ami elég nagy hátrány szerintem.

2012. ápr. 1. 13:12
 4/4 compactegon ***** válasza:
adj fix magasságot a menübek, és akkor a tatalmi rész adott helyen kezdődik.
2012. ápr. 1. 17:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!