Csináltam ma egy honlapot?
Figyelt kérdés
Csináltam egy honlapot és azt hogyan tudom meg csinálni, hogy ha be irom pl.: a googleba hogy olcso akkor ki adja az én oldalamat is ?2012. márc. 27. 16:14
1/5 anonim válasza:
mindenféle képpen kiadja. De az olcso az eg nagyon gyakori kifejezés. A google kiadja, csak nem mindegy hanyadik helyen. Erre való a SEO. Guglizz utána.
2/5 anonim válasza:
A Google robotjai valószínűleg még az oldalad felé sem néztek. Töltsd fel sok tartalommal. Minél több link mutat majd a honlapodra, annál hamarabb találja meg egy keresőrobot azt. És nagyon fontos a kereső optimalizálás is (SEO)
3/5 compactegon válasza:
ha"ma csináltál egy honlapot", akkor soha. tudniillik ehhez kellen(én)ek kulcsszavak, leírás az oldalhoz, oldaltérkép, és legfőképp backlinkek, amik alapján a robotok minél több oldalról gyűjtik az infot az oldaladról.
4/5 anonim válasza:
ha azt akarod hogy egyáltalán megnézze egy keresőrobot az oldalt, akkor azt ajánlom, hogy regisztrálj a Google Webmaster Tools-ba és ott add meg az oldalad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!