Üdv! Készítettem évekkel ezelőtt egy honlapot. A bejelentkezésnél van egy rövid hangfelvétel (script). Az a gondom, hogy ez csak Internet Explorernél működik. Van olyan kód ami működik Firefoxnál és Chromenál is?
Hello. Milyen scriptel oldottad meg?
Természetesen léteznek olyan scriptek. A legegyszerűbb megoldás egy javascript, de akár html5 használatával is megoldható. De még nem minden böngésző tudja kezelni tökéletesen.
Egy kis keresgéléssel könnyedén találhatsz működő scripteket.
Pl ezzel is megoldható:
function hangnyert() {
document.getElementById("zene").innerHTML = "<audio autoplay=\"true\"><source src=\"hangok/nyert.mp3\" type=\"audio/mpeg\" /><source src=\"hangok/nyert.ogg\" type=\"audio/ogg\" /><embed height=\"0px\" width=\"0px\" src=\"nyert.mp3\" /></audio>";
}
Ez volt a kód: <bgsound src="hang1.wav" loop=2>
Amit írtál bemásoltam, a fájl nevét és elérési útját átírtam, de nem működött, + a kód egy részét kiírta az oldalra így : function hangnyert() {
document.getElementById("zene").innerHTML = }
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!