Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A Drupalban hogyan lehet...

A Drupalban hogyan lehet olyat csinálni, hogy egy weboldalból további oldalak legyenek elérhetőek?

Figyelt kérdés
Drupal 7x, és olyanra gondoltam, hogy alkönyvtárak meg ilyesmi.
2012. márc. 23. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. A legegyszerűbb, ha létrehozol a gyökérmappában két mappát (csak példát hozok) egyet portal egyet webshop névvel. a portalba feltöltöd a drupalt, a webshopba meg egy webshop cms-t, és a drupalban mikor létrehozod a menüpontot, alinket simán irányítsd a webshop index fájljára.
2012. márc. 23. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
A Webshop CMS-t le tudnád szűkíteni egy kicsit?
2012. márc. 24. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha portál kell, ezek a legjobbak:

-Joomla

-e107

-Drupal

Ha blogolni szeretnél:

-Wordpress

Ha fórumot indítanál:

-PhpBB

-MyBB

Ha ügyfélkapcsolatot kezelnél:

-SugarCRM

Ha wiki-t indítanál:

-DokuWiki

-MediaWiki

Ha galériát indítanál:

-Piwigo

Ha webshopot indítanál:

-OpenCart

-OsCommerce

-PrestaShop

Ha közösséget hoznál létre:

-osDate

-Moodle

Ezek csak a legjobbak de van még több is. De azok nehezebben kezelhetőek és nem is tudnak annyit.

2012. márc. 24. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezt mennyi időbe került neked összeszedni???

Vagy egy könyvtár van a fejedben?

Kösz a választ.

2012. márc. 25. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:
HEHE :D Nem :) Csak sokan kérték már tőlem, hogy cms-t segítsek már nekik felrakni, mert nem értenek az ftp-hez. Ez alatt utánanézegettem a CMS rendszereknek hátha találok nekik jobbat. És rátaláltam erre: [link] ...A demo.cmsaward.hu-n ki lehet próbálni kezelői, és látogatói felületet és működést is. És a kezelhetőséget és tudást nézve kiírogattam őket.
2012. márc. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!