A Drupalban hogyan lehet olyat csinálni, hogy egy weboldalból további oldalak legyenek elérhetőek?
Figyelt kérdés
Drupal 7x, és olyanra gondoltam, hogy alkönyvtárak meg ilyesmi.2012. márc. 23. 20:53
1/5 anonim válasza:
Persze. A legegyszerűbb, ha létrehozol a gyökérmappában két mappát (csak példát hozok) egyet portal egyet webshop névvel. a portalba feltöltöd a drupalt, a webshopba meg egy webshop cms-t, és a drupalban mikor létrehozod a menüpontot, alinket simán irányítsd a webshop index fájljára.
2/5 A kérdező kommentje:
A Webshop CMS-t le tudnád szűkíteni egy kicsit?
2012. márc. 24. 16:04
3/5 anonim válasza:
Ha portál kell, ezek a legjobbak:
-Joomla
-e107
-Drupal
Ha blogolni szeretnél:
-Wordpress
Ha fórumot indítanál:
-PhpBB
-MyBB
Ha ügyfélkapcsolatot kezelnél:
-SugarCRM
Ha wiki-t indítanál:
-DokuWiki
-MediaWiki
Ha galériát indítanál:
-Piwigo
Ha webshopot indítanál:
-OpenCart
-OsCommerce
-PrestaShop
Ha közösséget hoznál létre:
-osDate
-Moodle
Ezek csak a legjobbak de van még több is. De azok nehezebben kezelhetőek és nem is tudnak annyit.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezt mennyi időbe került neked összeszedni???
Vagy egy könyvtár van a fejedben?
Kösz a választ.
2012. márc. 25. 10:39
5/5 anonim válasza:
HEHE :D Nem :) Csak sokan kérték már tőlem, hogy cms-t segítsek már nekik felrakni, mert nem értenek az ftp-hez. Ez alatt utánanézegettem a CMS rendszereknek hátha találok nekik jobbat. És rátaláltam erre: [link] ...A demo.cmsaward.hu-n ki lehet próbálni kezelői, és látogatói felületet és működést is. És a kezelhetőséget és tudást nézve kiírogattam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!