Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért . Txt fájlt kapok ....

Miért . Txt fájlt kapok . Html helyett?

Figyelt kérdés
Jegyzettömb alkalmazással tanultunk egyszerű veblapkészítést. HF-ként csinálni kell egyet magunktól, aminek a linkjét felírjuk, és így az iskolai gépekről is le tudja ellenőrizni a tanár. Meg is csináltam, és a mentés másként opcióra mentem. Itt beírtam a fájl nevét, majd abba a sávba mentem ahol a fájl kiterjesztését be lehet állítani. Itt 2 lehetőség volt: "*.txt szövegfájl" vagy "Minden fájl". Itt, mivel a tanárnő kihangsúlyozta, hogy ez html lap lesz, ne txt-be mentsük el, rámentem a minden fájl opcióra, mert más kiterjesztést nem engedett begépelni. Ezek után 2-t kattintottam a fáljra, de nem nyitotta meg az internetről, hanem megjalant a szerkesztői ablak. Nem tudtam megnyitni a lapot. Rámentem a tulajdonságokra, és azt tapasztaltam, hogy a kiterjesztés minden fáradozásom ellenére txt volt. Hogy lehetne a problémát orvosolni? Hétfőre el kell készülnie, és fönn kell lennie a neten!
2012. márc. 15. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
a fájl neve után beírtad hogy valami.html?
2012. márc. 15. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagyis beírtad a fájl neve után hogy .html?

pl.:valami.html

2012. márc. 15. 20:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem. Kellene? Megpróbálom úgy is.
2012. márc. 15. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

pl.:

hazifeladat.html

2012. márc. 15. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!