Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Honlap szerkesztősök help me!...

Honlap szerkesztősök help me! Hogyan tudok fejlécre képet kivágni?

Figyelt kérdés

A honlap fejlécemre szeretnék kivágni pár alakot.De nem tudom hogy kell meg hogy mivel lehetne ezt megoldani.

Valami egyszerűbb megoldás érdekelne

Ja és hogy jobban elmondjam olyan kivágást szeretnék ami mellett nincs se fehér felület csak a simán kivágott alak amit rá lehet illeszteni a fejléc alapra.Bunkók kíméljenek.

Sürgős.!

L/12

2012. márc. 15. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Rég csináltam ilyet,de talán még rémlik.

Photosoppal kivágod a képrészletet és ráhelyezed gy háttér nélküli munkafelületre. Aztán mentés másként- és PNG-ben mented el. Akkor megkérdez valamit ,nem igazán emlékszem mit, talán hogy egy vagy kétsávos legyen-e.Kiválasztod a kétsávost, és akkor a képet háttér nélkül menti el, így már könnyen rá tudod illeszteni másik képre.

2012. márc. 15. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi tudom hogy ez így nem valami egyértelmű, de nagyon régen használtam Photosopot, és már nem nagyon rémlik mi hogy volt :/.
2012. márc. 15. 16:47
 3/7 A kérdező kommentje:
photoshoppal nem tudok bánni.Eléggé szőke vagyok ilyen téren.szóval esetleg más képszerkeztő program?
2012. márc. 15. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
nincs...ha nem megy a photoshop, esetleg a gimp, vagy illustrator, az nem fog menni...eszedbe se jusson, hogy photofiltrevel, photostoryval, vagy hasonló kisingyenes sz@rral akarod csinálni...ha képek szerkesztésére van szükséged, photoshoppolni tanulj meg......egyébként a [link] oldalon vannak photoshop oktató sorozatok is, ahol megtanítja használni az eszközöket meg minden...teljesen ingyenes youtube videón...(UI: nem tudom minek neked honlap 12 évesen...azt sem fogod tudni, hogy kell beprogramozni...html-css a minimum, php és egyebek a plusz.....és az eoldalas, lapunk-os, webnode-os mlapos sz@rok azok NEM "weboldalak")
2012. márc. 15. 17:42
 5/7 A kérdező kommentje:

vagyis magyarul nem tudom letölteni a photoshopot: D

de az úgy milyen már hogy megkérdezem?

2012. márc. 15. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
joh akkor elmondom...angol photoshoppal...megnyitod...betöltöd a fejléc alapot...megnyitod azt a képet amiről ki akarsz vágni valamit...baloldalt kiválasztod a lasso tool-t...hosszan nyomva tartod, és rámész a plygonal lasso toolra...azzal körbejelölöd amit ki akarsz vágni, majd ctrl+c, átmész a fejléc alapra, ctrl+v, aztán a move toollal simán odébbhúzod ahol el akarod helyezni a fejlécen...
2012. márc. 15. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű paint-el is lehet.
2012. márc. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!