Ez melyik WP-téma? Ha előfizettem egy domain névre, és azon warez dolgokat tartok akkor engem beperelhetnek? Ki mit tud erről?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy ez melyik WP téma
aki tudja legyen szíves linkelje be
meg még azt szeretném hogy van olyan,hogyha előfizettél egy domainre,akkor vannak ingyen tárhelyek
Azt a tárhelyet hogy tudnám felhasználni az én weboldalamhoz(WP)?
2012. márc. 10. 17:15
1/2 anonim válasza:
Vannak olyan robotok amik minta alapján megtalálják a licence alatt futó tartalmakat.
Ha nem egy komoly weboldal és nem használod a regisztrációnál a valós adatokat nem lehet gond. De komolyabb weboldalaknál porul lehet járni warez témákkal.
Tehát nem ajánlott. Az meg hogy hogyan tudnád felhasználni, a válasz egyszerű. Meg kell tanulni használni a WordPress t. Lynda.com :)
2/2 anonim válasza:
Ha tolvaj vagy, számíts a büntetésre is. Vagy kezd el saját szellemi vagy egyéb terméket létrehozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!