Hol lehet ilyet találni?
"Hol lehetne így valami munkát szerezni?"
14 éves vagy?
Akkor Kuba, Jamaica a te területed. 14 évesen úgy megbüntetnék a szüleidet (mivel téged nem lehet) pénzbírságra, hogy az csak na. És a munkáltatód is igen nagy pácban lenne. Akár börtönbe is kerülhetne kiskorú illegális alkalmazásáért. Szülői beleegyezéssel is csak 15-től dolgozhatsz. És az mindenre, a webes dolgokra is kihat.
Na meg. Mégis honnan szereznél így adókártyát? Távoli ügyfelekkel, hogy kötnél szerződést?
Nőj fel és utána lehet szó arról, hogy dolgozz...
Minimum adószámos magánszemélynek vagy vállalkozónak kell lenned, és hogy így folytathass kereső tevékenységet, és megfelelő végzettséggel is rendelkezned kell.
Ott a probléma, hogy vállalkozói igazolványt ilyen fiatalon és megfelelő végzettség nélkül webfejlesztési tevékenységre ki sem állítanak.
Ha ezzel akarsz foglalkozni, szerezz ilyen irányú végzettséget. Ha a végzettségről a papír a kezedben, akkor pedig, jelentkezz álláshirdetésekre!
@Laciii:
Dehogy teheti. 15 évesen is csak szülői beleegyezéssel, és 16-tól rendes diákmunkát.
Szerintem egyenlöre ne keress munkát, legfeljebb ismeröseidnek csinálj oldalakat és fizetnének neked.
Vagy indits magadnak egy honlapot. Ha nekem lenne ilyen tudásom én belevágnék :D
annyit hadd kérdezzek: hol tanultad ezeket? Én is 14 vagyok, és engem is nagyon izgat, elöbb utobb én is megtnulom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!