Hogyan lehetne, jól befuttatni a Weblapot?
Figyelt kérdés
Feltehetőleg ingyen reklám helyekkel szeretném felfutattni az egyik blogomat: [link]
nem tudom, hogyan lehetne:S
2012. febr. 26. 19:50
1/4 anonim válasza:
Ezt?
Nem akarlak lelombozni, de szerintem sehogy.
Meg se lehet számolni hogy hány olyan oldal van ami a Real Madriddal foglalkozik, és a tiednél sokkal igényesebb, minden szempontból.
2/4 anonim válasza:
egyet értek az előttem szólóval. az ilyen blogokat nem lehet befuttatni. egyrészről a téma miatt (több ezer ilyen oldal van már ebben a témában). de eleve itt kezdődik a gond: blogspot.com
4/4 themaki1333 válasza:
na ja .... elsőnek venni kellene egy tárhelyet és egy domain címet majd azok után gondolkodni olyan témában amely még annyira nem felkapott ;)
ezt lesd meg :) új sport :) a németek találták ki:
http://www.youtube.com/watch?v=TsVcMqgQdJo
(és nyugodj meg tied lenne szerintem az első ilyen magyar oldal :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!