Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Html-ben vagy css-el nem...

Html-ben vagy css-el nem lehet definiálni saját környezetet?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ne kelljen id-el vagy bármi mással jelölni, hanem saját névvel, pl:

<sajatparagrafus> ...

</sajatparagrafus>

2012. febr. 7. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha css-ben megírod, hogy mi történjen, akkor HTMl-ben tudod használni a saját dolgot.
2012. febr. 7. 22:27
 2/6 themaki1333 ***** válasza:

Vak vezet világtalant... -.-"

Előző kommentelőnek: Micsoda??? A srác azt kérdezte hogy lehet e olyat csinálni, hogy saját kitalált "tageket" hozzon létre....

Amit te írtál az pontosan az amit nem szeretne....

Válasz: Nem lehet! Amiket használnuk mint pl.: <div></div> ezek levannak programozva a html nyelvben...

Válasz 2: Tehát nem tudsz létrehozni saját tageket csak azokat tudod id-ni vagy class-ni!

2012. febr. 8. 08:35
 3/6 A kérdező kommentje:
szóval nem lehet saját tag-et? Ez nagy kár, nem tudom miért nem rakták bele valamelyik html vagy css verzióba? Egyébként honnan veszed, hogy srác vagyok?
2012. febr. 8. 10:04
 4/6 compactegon ***** válasza:

miért tették volna bele, mi értelme lenne? :D

erre valók az osztályok, úgy alakítod őket (kellő tapasztalattal), ahogy akarod. ennyi erővel kitalálhatnál random magyar szavakat is, csak legyen, aki megérti :)

2012. febr. 8. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Értelme az van, hogy nem kell minden sorba külön id vagy class-t irni!
2012. febr. 8. 18:35
 6/6 compactegon ***** válasza:

nem is értem amit most írtál. szerintem nem lehet egyszerűbb a html, mint amilyen most. nem véletlen, hogy olyan amilyen, nem két hónap alatt dolgozták ki a nyelvet.

tanulgasd csak szorgosan :)

2012. febr. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!