Joomla, weblapszerkesztés! Gyors segítség?
A slideshowban a fotókat és az üdözlő szöveget könnyű volt módosítani.
A menüt, a menü feletti képet/logót és az egészet lefedő színt (vagy talán az egész egy maszk) nem találom, hol lehetne átalakítani.
szia!
Készítesz vele egy sablont, amit után a joomla sablon kezelőjében feltöltesz és beállítasz utána, hogy minden a helyén legyen.
Én Artisteer-t nem javaslom, sok saját kódot épít be, voltak kompatibilitási problémák vele, bár kb. 2 éve néztem utoljára.
Hogy milyen képi elem és css formázás van az adott elemen, legegyszerűbben úgy tudod megnézni, ha FF alá feltelepíted a FireBug kiegészítőt, az megmutat mindent.
A következő történt:
letöltöttem egy új templatet, megszerkesztettem a képeket és mindent, amit hozzá szeretnék adni..
Amikor megnyitom az Extensions - Install oldalt, hogy feltöltsem ezt írja: "Error! Coludn not find a Joomla! XML setup file in the package."
Tudok angolul, azzal nincs gond. Mi lehet a baj? Nem jó a template?
Most néztem, hogy a Joomla, amivel az oldal anno szerkesztve lett 1.5, a templatem pedig 1.7-es.. Ezen akadhatott fenn?
Mit tehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!