Szerintetek lehet azzal pénztkeresni, hogy jól tudok honlapokat készíteni? :/
Szerintem minden képen lehet keresni vele pénzt. Csinálj egy stílusos weboldalt, amin tudod reklámozni magad! Ez fontos, hogy lássák értesz hozzá és nem csak a szád nagy. :)
Jobban tudnál keresni, ha lenne egy Kft-d (azért ez mert itt a céged vagyonáig tudnak felelősségre vonni, nem úgy mint az egyéni vállalkozásnál és Bt-nél, ahol saját vagyonoddal felelsz) mert akkor számlaképes is lehetnél.
:D :D Ezért kértem, hogy adj egy linket :) Nem tudsz weboldalt készíteni :) Ez olyan, mintha azt mondanád, elmehetek szakácsnak, mert tök jól tudok zacskós levest készíteni :D
Nézd, én kb fél éve indultam a semmiről. Itt tartok ma, teljesen magamtól. De minden az enyém, a grafika is! Kivéve a blog, ami ügye wordpress, de ott is tudnod kell a sablont testre szabni, átalakítani.
http.//nehaboruzz.hu
A PHP-ra már nem megyek rá, mert nem ezzel akarok foglalkozni, de azért talán láthatod, mi a különbség a tied és az enyém között. Próbálok kreativitást is bele vinni... Ha láttad volna, milyen sz@rokat csináltam előtte :) :)
Úgyhogy van remény, tanulj, amiket felsoroltak: (x)html, css, css3, html5, js, jquery, ajax, PHP, .htacces, SEO, Flash (actionscript), wordpress, joomla ezek talán a legfontosabbak, és ismerned kell legalább felhasználó szinten a Photoshop, Indesign, Illustrator, Flash programokat is, valamint video szerkesztő programok ismerete.
Úgyhogy ez igen hosszú folyamat, több év, hogy valóban pénzt keress vele.
Sok sikert! :)
Utolsónak:
Köszönöm szépen, talán igazatok van.
Pár napja fogtam neki tanulni a html kódokat.
Te melyik programban szerkeszted a kódjaidat?
:D ÉN Notepad++ szerinted megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!