Mit gondoltok erről és a blogról? Célja az összefogás, és nem az utálkozás.
Igazából a tartalom az érdekes... a webfejlesztés része készen van (ezért itt tettem fel a kérdést), de akár arról is várnék véleményeket... Mit gondoltok, jó út egy ilyen weboldalt elkészítenem? És a könyv? Köszönöm a válaszokat...
A blog az oldalról érhető el. És egy könyv, ami ingyen letölthető.
Szia!
Nem lenne rossz gondolat,DE! Sajnos Magyarországon vagyunk és itt tök mindegy mit csinálsz,akkor is utálkozni fognak az emberek.
(Csak kérdés: a horogkeresztet nem tilos kitenni?nehogy ebből is baj legyen)
Egyébként kalappal!
Köszi. Tiltott jelkép valóban, de van kivétel. ha történelmi összefüggésben használod, akkor nem tilos. Pl egy történelemkönyvben, vagy dokumentumfilmben stb... természetesen lehet használni. De hogy biztosan ne köthessen bele senki, mind a két jelkép részben még ki is van takarva :)
Hát nem tudom, talán lehetséges változtatni, meg kell próbálni...
Köszi!
Hát opera minivel nem teszteltem, azom nincsen... gondolom mobilról nézed. A 3gp az biztos, hogy a youtube videó fájltípusa, annak nem szabdna jönni a könyv letöltrés linknél. Ott egy pdf file van. Operával teszteltem, azzal működik. Próbáld a jobb klikk mentés másként, vagy mappába funkciót...
Ha nem megy, adok egy közvetlen linket, privibe elküldöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!