Ezt a Pop-Oup scriptet hogy aktiváljam? (lent)
Ezen a linken generáltam egy pup oup ablakot. meg is van a kód, de nem tudom hogy hogyan aktiváljam. angolul nem sokat tudok, és amit kiírt, hogy egy példa az aktiváláshoz, nem megy sehogy sem. bemásoltam HTML forrásba a weboldalamba, de nem megy, úgy írja ki mintha betűket írtam volna nem kódot.
Ezen a weben generáltam:
ha valaki tudna segíteni megköszönöm!
Ez az a rész amit csak a forráskódban látsz:
<script type="text/javascript">
function launch()
{
Popup=window.open("http://www.developingwebs.net/tools/popupgenerator.php","fd","width=400,height=200,top=100,left=100,resizable=yes,scrollbars=yes,menubar=yes,toolbar=yes,status=yes,location=yes")
}
</script>
Ez az a rész amiből a link látszódik majd:
<a href="javascript:launch()">FELUGRÓ ABLAK, NEEEE!!!</a>
bocs bocs rosszul mentettem el, lemaradt a script része :DD
hálásan köszönöm!!! megy a "lájk"! :))
megint nem emgy valamiért.. nincs letiltva pedig a felugró ablak...
1 hete még ment :S
Más javascriptek esetleg bezavarhatnak. Lehet, hogy véletlenül megint kitöröltél belőle valamit. (vagy esetleg elfelejtettél lezárni valamilyen tag-et előtte, stb... (Egy karakternyi felesleg vagy hiány is okozhatja a gondot...)
Szerkesztésnél érdemes Notepad++ használni, mert színezi a kódot. Így viszonylag könnyű észrevenni ha valamit elírt az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!