Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Nem értem, mit kellene beírnom...

Nem értem, mit kellene beírnom HTML kódnak?

Figyelt kérdés
Úgy szeretném,hogy pl. van egy felsorolásom és abba az egyik az ,hogy Rendezvények és ha erre rá megy az egér akkor írja ki azt,hogy Esküvő,Keresztelő stb. Tudnátok segíteni?Nagyon szépen köszönöm előre is! :-)
2012. jan. 26. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Kicsit fogalmazhattál volna érthetőbben is. Remélem, erre gondoltál:

[link]

2012. jan. 26. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg elég homályoson fogalmaztam.Nem épp erre gondoltam,de megoldom ezzel.Csak azt nem értem ,hogy miért aláhúzott a szöveg?Nagyon szépen köszönöm a segítséged!:-)
2012. jan. 26. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért aláhúzott, mert a CSS-ben pont az áll.

Ezt cseréld le

#nav a:hover{

color:#fff;

background:#6b0c36;

text-decoration:underline;

}

erre

#nav a:hover{

color:#fff;

background:#6b0c36;

text-decoration:none;

}

2012. jan. 26. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt cseréltem ki.:D Kitöröltem a href-et,amit valószínű,hogy újra be kell írnom mivel arra kell majd hivatkozzon,nem?Nagyon rossz néven venné(d) ha írnék üzenetet,lenne még pár kérdésem ezekkel kapcsolatba.:-)
2012. jan. 26. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Írhatsz privátban is, de szerintem célravezetőbb, ha ide írod a kérdéseidet, mert így bárki tud válaszolni rá. ezenkívül másoknak is segíthetnek a válaszok. Ráadásul én sem érek rá annyira, hogy sűrűn ránézzek a levelezéseimre, meg nem is ülök egyfolytában a számítógép előtt.
2012. jan. 26. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Még valami, ha linkekre is szükséged lesz, akkor az én megoldásomat kövesd!

text-decoration:none;

aláhúzás eltüntetéséhez.

Arra figyelni kell, hogy a böngészők alapértelmezetten a linket aláhúzzák, tehát ha nem kell aláhúzást, azt CSS-sel "ki kell kényszeríteni".

2012. jan. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!