Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy és hol tudok weblapot...

Hogy és hol tudok weblapot készíteni minél kevesebb összegből?

Figyelt kérdés
Egy országos szintű baráti társaságnak lenne készítve egy honlap, lenne látogatottsági forgalma is bőven. Hol van a legtöbb tárhely ingyen vagy kevesebb összegért?
2012. jan. 17. 12:53
 1/6 Electronicperson ***** válasza:
sztem ingyenes tárhely 300 mega elég lesz, mellé wordpress CMS és a domaint meg megveszed.
2012. jan. 17. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
23%

[link]

Kérem, ne ócsárolja senki ezt a választ. Köszönöm.

2012. jan. 17. 13:32
 3/6 Electronicperson ***** válasza:
rendben, csak kijelentem ,hogy felejtsd el az 5mp.eu-t
2012. jan. 17. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
szerintem regisztrálj egy blogot a worpress.com-on. Az ingyenes is, és elég megbízható plusz néhány megkötéssel de kapsz egy komplett wordpress portált, ami nem olyan rossz. Az ilyen ingyenes dolgokkal legtöbbször az ab aj, hogy forgalom korlát meg sok egyéb megkötés is van és gyakran elérhetetlenek, ami egy nagyforgalmú oldalnál nem túl szerencsés.
2012. jan. 17. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Vagy regisztrálj egy ingyen tárat és oda csinálj egy html oldalt. :)

De ha "komolyabb" a dolog, akkor érdemes domaint és tárat venni. Pl. a tárhelypark elég olcsón adja a legkisebb csomagját, érdemes meglesni.

2012. jan. 17. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jan. 17. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!