Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom elérni, hogy az...

Hogyan tudom elérni, hogy az oldal csak egyszer frissítsen? Kód többi lent.

Figyelt kérdés

Használom persze a meta tag-eket, no-cache stb... de vagy működik vagy nem, böngészőtől függ. A lényeg, hogy statikus oldalaim vannak, és nem akarom, hogy cache-ből szedjen be bármit, mert van, hogy csak egy mini gif képet kell módosítanom, amit észre sem vesz a böngésző manuális frissítés nélkül. A lényeg, hogy frissítésre van jó scriptem, a lentit használom. De hogyan lehet megoldani, hogy csak egyszer frissítse az oldalt? Ne folyamatosan? Nem átirányítani akarom. Van erre js megoldás?

<head>

<script language="JavaScript">

<!--

var sTargetURL = " http://oldal neve, ugyanazt akarom firssíteni";

function doRedirect()

{

setTimeout( "timedRedirect()", 5*1000 );

}

function timedRedirect()

{

window.location.href = sTargetURL;

}

//-->

</script>

<script language="JavaScript1.1">

<!--

function timedRedirect()

{

window.location.replace( sTargetURL );

}

//-->

</script>

</head>

<body onload="doRedirect()">

a kód jó, de mit kell beírni, hogy egyszer frissítsen? Köszi

2012. jan. 15. 02:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Elég zavaros számomra, hogy mit is szeretnél elérni. Azt akarod, hogy minden oldalon csak a változó tartalom frissüljön (tartalomfrissítés teljes oldal újratöltése nélkül)?

Ha erről van szó, akkor erre AJAX (JavaScript) a megoldás.

Itt már írtam egy mintakódot:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..

2012. jan. 15. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!