Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A . Tk domain ingyenesen...

A . Tk domain ingyenesen regisztrálható?

Figyelt kérdés
Ehhez csak tárhely kell vagy hogyan működik?
2012. jan. 15. 00:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Na már sikerült egy másik ingyen tárat beregsztrálnom. Csak azt kérte, hogy mi lgyen a neve és hogy mire iránítson át. Kérte, hogy mivel hozza létre. Google-t választottam. Hogyan tudom átállítani az átirányítást, ha a másik megszűnik? Vagy hogyan tudom törölni, ha akarnám?
2012. jan. 15. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdemesebb venni párszáz forintért egy .info domaint mondjuk.
2012. jan. 15. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
egy info damain semmivel nem nyújt többet mint ez az ingyenes.
2012. jan. 15. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, az csak annyi, hogy nem törölnek, akkor sem ha nincs megtekintésed. 90 nap alatt 25 kell, de nekem első nap volt már kb 10 :D
2012. jan. 15. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha olyan weblapot akarsz ami nem hoz annyi látogatottságot hogy ne dobjanak ki akkor nincs értelme az időt pazarolnod rá. Ha meg az ember rászánja az időt egy domain vételére akkor meg ne a 600 forintos .infot vegye hanem valami normálisat, az a 1-2 ezer forint nem oszt nem szoroz.
2012. jan. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!