Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogger látogatófigyelés?

Blogger látogatófigyelés?

Figyelt kérdés

Meghívós az oldalam. Azt akarom kiszűrni, hogy kik azok, akik a meghívott személyek közül látogatják, és kik azok, akik nem?

Gondoltam már jelszavas kezdőoldalra, akkor IP ellenörzőre, de az IP-t nem tudom névhez kötni, belépőoldalt meg nem tudom, hogy kell bloggerhez kapcsolni, meg azt hiszem, nem is lehet.

SOS!!!

2012. jan. 6. 00:41
 1/3 anonim válasza:

csak azt tudod megnézni, hogy melyik oldalról jutottak oda

(pl.: kiteszed facebook-ra és a statisztikába kiírja, hogy mondjuk 10 ember a Facebook-on keresztül jutott oda stb.)

2012. jan. 14. 09:20
 2/3 anonim válasza:
IP alapján nem tudod, mert azért ahhoz elég komoly háttér kell. IP alapján nem hiszem, hogy bármely blogger be tudna bárkit is azonosítani, mert az drága mulatság az informatikában. Csak azt tudod megnézni, hogy honnan léptek rád. Bár ha milliomos vagy, vagy titkosszolgálatos, akkor az IP-t is meg tudod oldani :-)
2012. jan. 14. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze FBI, tavaly még a MIB-nél voltam. De az copac, most hogy fogom kinyomozni ki az az 50 akinek csak meghívója van de felém sem néz XD
2012. jan. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!