Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szükségem van egy saját...

Szükségem van egy saját webpalra, hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, nem is akarok kontárkodni, viszont nem is biztos, hogy ki tudok fizetni egészében egy ilyet.. Most készültem el az első ékszerkollekciómmal és szeretném, ha interneten is tudnám őket árulni. Ismerem a többi oldalt is, mint a meska, etsy, de nem hiszek benne..

Szeretnék saját oldalt.

Hogy kell egy ilyennek nekiállni???

Bármilyen ötletnek , tanácsnak örülök.

2012. jan. 4. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdőként próbáld a blogspotot vagy az eoldalt esetleg az ucozt.
2012. jan. 4. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem weblapra gondolsz? Próbáld ki a weebly-t. Úgy tudom, árusításra is biztosít lehetőséget.

[link]

Bár egy ékszerkereskedőnek illene készíttetnie egy komoly oldalt.

2012. jan. 4. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első webáruházat még ezzel készítettem:

[link]

Úgy tudom létezik hozzá magyarítás, de amikor még én használtam, akkor nagyon kis része volt magyar nyelven is elérhető.

Én egyébként a saját, egyedi fejlesztésben hiszek, főleg akkor, ha nem akarsz kontárkodni. Ha olyan webshopot szeretnél, ami el is adja a termékeidet, akkor webprogramozóra kellene bíznod az elkészítését. Nem mellékes, hogy a weblap ráadásul legyen dizájnos és keresőoptimalizált is.

Egy hulladékkal nem lehet normális eredményeket elérni, ezért teljesen fölösleges ilyenre időt és energiát fecsérelni. A jó webshop pedig nem kevés pénzbe kerül.

Egyébként egy webshop elkészítéséhez az alábbi ismeretek szükségesek:

HTML, CSS, PHP, MySQL (esetleg JavaSript)

2012. jan. 5. 10:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm, hogy válaszoltatok.

Kipróbáltam már a Vistaprintet de leállítottam, mert nagyon gagyinak tűnt és ahhoz képest drágának.. ott is volt webshop opció, de nagyon nem volt az igazi..

Nem kereskedő vagyok, hanem készítő, pont ez a marketing rész az amihez Süsü vagyok sajnos...

Nem gondolnám én ezt ingyen, de 100ezreket se tudok érte kifeizetni egy hozzáértőnek, még nagyon az elején tartok, novemberben kezdtem el az ékszereken dolgozni, mindegy, nem ez a lényeg, hanem az , hogy tényleg nem tudom, hogy akár magamtól hogy tudnék létrehozni egy ilyen oldalt , ami még jól is néz ki, nem csak 5oldalt tudok variálni és azokon belül is a nagy semmi...

Megnézegetem majd a címeket, amit írtatok, hátha van egy rendes...köszi mégegyszer

2012. jan. 5. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Segíthetek neked, ha valamilyen hírdetés tudnál nekem biztosítani. Írj hogy mekkora látogatosságra számítasz. Ha oké, akkor megcsinálom neked.
2012. jan. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!