Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blogspot: hogyan tudok "füleke...

Blogspot: hogyan tudok "füleket" csinálni?

Figyelt kérdés
A tervezésnél, a fejléc alatt ott van az, hogy Oldalak. És én több ilyet akarok. (Ha jól tudom ezeket nevezik "füleknek".) Hogy például az egyik a Főoldal, a másik meg Versek, stb... De nem tudom hogy kell. Valaki segítene? Csak olyan írjon, aki normálisan tud válaszolni!
2011. dec. 25. 20:16
 1/2 anonim válasza:
Szia! Látom, hogy régen írtad a kérdést, de ha azóta megkaptad rá a választ, akkor engem is érdekelne :) Köszönöm
2013. márc. 19. 17:10
 2/2 anonim válasza:

Látom még mndig nem érkezett válasz.

Az Elrendezések menüben a fejléc alatt van egy vízszintes mező, ahol az Oldalak nevű modult kell hozzáadni. Ez a modul jeleníti meg a többi oldal listáját, ha beírjuk azok elérhetőségét a modulba. Persze ahhoz az oldalakat is létre kell hozni.

2017. jún. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!